fbpx

Тернинзи и термини

UX Design
UX Management
UX Research
UX Interactions
UX Development
UX Talks

UX Design Fundamentals ⚠️

Почеток: 2024
Времетраење: 4 месеци

Тип: Комплетен Курс

Слободни места: 10

UX Management

Почеток: Јули 2023
Времетраење: 2 месеци
Тип: Специјализација
Слободни места: 9

UX Research

Почеток: Март 2023
Времетраење: 2 месеци
Тип: Специјализација
Слободни места: 6

UX Interactions

Почеток: Септ. 2023
Времетраење: 2 месеци
Тип: Специјализација
Слободни места: 9

UX Development

Почеток: Август 2023
Времетраење: 2 месеци
Тип: Специјализација
Слободни места: 10

UX Talks

Почеток: Наскоро...
Времетраење: 4 часа
Тема: Наскоро...
Слободни места: 30

Го шириме видикот на UX секој ентузијаст

Бесплатен пристап до 500 необјавени ресурси и UX методи
Реални колаборативни вежби, праткики и работилници
Стручни истражувања, репорти и прегледи
Пристап до UX заедница со многу професионалци
Бесплатна подготовка за првото работно искуство или проект